Doar un număr foarte mic de elevi 0,5% primesc această educație
În anul școlar 2016/17 a intrat 1. 22% dintre elevi în general, domenii de învățământ secundar cu o maturitní zkouška liceu, 47% din elevi în domenii profesionale de învățământ secundar cu o maturitní zkouška și 31% dintre elevii în domenii profesionale de învățământ secundar cu un certificat de predare.Condiția legală pentru admiterea în învățământul secundar isced 3 este finalizarea școlarizării obligatorii și respectarea condițiilor procedurii de admitere stabilite de directorul școlii.
Unele cursuri sunt concepute pentru cei care nu au finalizat cu succes programul de educație de bază și nu au primit o educație de bază sau pentru absolvenții unei școli primare speciale care au primit doar elementele de bază ale Educației sau pentru elevii cu grade diferite de dizabilități mintale. În cadrul procedurii de admitere, poate fi prescris un examen de admitere sau un examen de talent. 5 absolvenți de succes sunt admiși la nivelul inferior al gimnaziilor respectiv, 7. școala elementară.
Pentru studii de prelungire și de scurtă durată, condițiile de admitere diferă în funcție de tipul de învățământ este necesar un învățământ secundar cu examen de absolvire sau un certificat didactic.Conservator Învățământul secundar se desfășoară și în conservatoare. Conservatoarele oferă educație de artă în programe de șase ani, pentru elevii care au absolvit învățământul obligatoriu învățământ secundar superior + nivel terțiar, ISCED 354+554 în programele de opt ani pentru absolvenți 5.
Anul școlar primar învățământul secundar inferior
Până la cel terțiar, ISCED 244+354+554.La educație participă doar un număr mic de elevi, admiși pe baza unui test de talent. De regulă, educația se încheie cu descărcarea de gestiune, absolventul primește o educație profesională superioară în conservator isced 554 și denumirea specialist în diploma dis. De asemenea, elevul poate susține examenul de bacalaureat sau pentru a obține învățământul secundar cu examenul de bacalaureat isced 354.
Educația într-o școală secundară poate fi obținută și la prezentarea unui set de certificate de calificare profesională care confirmă dobândirea tuturor competențelor profesionale stabilite de sistemul național de calificări NSK pentru îndeplinirea unei anumite profesii. Acasa UE și în străinătate studiu în străinătate școlile Europene informații de bază despre școlile Europene.INFORMAȚII DE BAZĂ PRIVIND ȘCOLILE EUROPENE.Scopul principal al școlilor europene este de a oferi educație copiilor personalului instituțiilor Uniunii Europene.
Școlile europene educă nu numai copiii angajaților instituțiilor UE, ci și copiii angajaților din reprezentanțele permanente și din alte reprezentanțe. Pentru acești copii incluși în așa-numita Categorie I, educația în școlile europene este gratuită. Acest lucru se aplică și copiilor profesorilor și personalului administrativ al școlii. Școlile europene pot participa, de asemenea, copiii angajaților companiilor private, pe baza unor contracte încheiate cu.
Consiliul guvernatorilor școlilor Europene
În acest caz, aceste companii private plătesc taxe de școlarizare, a căror valoare este convenită în contract. Copiii altor persoane pot fi, de asemenea, educați în școlile europene, dar pot participa la școlile Europene numai în cazul unor capacități libere. Părinții acestor copii plătesc apoi școlarizarea în întregime. Republica Cehă a aderat la Convenția privind statutul școlilor Europene în 2004, secțiile cehe au fost înființate la școlile Europene din Bruxelles III și Luxemburg.
Educație oferită în școlile europene.Copiii personalului instituțiilor UE, precum și copiii personalului reprezentanțelor permanente și al altor reprezentanțe, sunt educați în școlile europene. Pentru acești copii incluși în așa-numita Categorie I, educația în școlile europene este gratuită. Acest lucru se aplică și copiilor profesorilor și personalului administrativ al școlii.
Școlile europene pot participa, de asemenea, copiii angajaților companiilor private, pe baza unor contracte încheiate cu Consiliul guvernatorilor școlilor Europene. În acest caz, aceste companii private plătesc taxe de școlarizare, a căror valoare este convenită în contract. Copiii altor persoane pot fi, de asemenea, educați în școlile europene, dar pot participa la școlile Europene numai în cazul unor capacități libere. Părinții acestor copii plătesc apoi școlarizarea în întregime.